Historie

Cattier-Paris is in 1968 opgericht door Pierre Cattier, een van de initiatiefnemers van de harmonistische beweging. Vanuit zijn belangstelling voor alternatieve geneeskunde raakte hij geïnteresseerd in de ontwikkeling van op klei gebaseerde producten, die zowel een toepassing vinden in de geneeskunde als in de cosmetica. Hij was een visionair die veel van zijn tijdgenoten gebruik leerde maken van eenvoudige en natuurlijke ingrediënten.

In 1987 kwam Daniel Aressy, een farmaceut-cosmetoloog die gespecialiseerd was in natuurlijke cosmetica, aan het roer van het bedrijf te staan. Hij heeft de filosofie van de oprichter verder uitgedragen door meer en betere producten op basis van natuurlijke ingrediënten te ontwikkelen. Onder zijn leiding richt het bedrijf zich steeds meer op milieuvriendelijke en biologische cosmetische producten en is het toegetreden tot de organisatie COSMEBIO.

Sinds de oprichting heeft het Cattier-Paris Laboratorium voor natuurlijke cosmetica al zijn kennis en knowhow ingezet ten dienste van ieders schoonheid en welzijn. Om de consument volop te laten meedelen in de vele geschenken van uit de natuur, zonder het milieu te schaden, heeft Cattier-Paris een reeks biologische schoonheids-, reinigings- en verzorgingsproducten ontwikkeld die natuurlijk, aangenaam, zacht en doeltreffend zijn.

De biologische cosmetica van Cattier-Paris wordt ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten, die deels afkomstig zijn uit de biologische landbouw. De producten bevatten geen parabenen, fenoxyethanol, synthetische kleur- of geurstoffen of petroleumderivaten.

Product special

Perle d’Eau

pro1
3-in-1 oplossing voor perfecte make-up reiniging van gezicht, ogen en lippen.
300ml